4 причини встановлення басейну біля будинку

4 причини встановлення басейну біля будинку

Встановлення басейну на дачі чи території заміського будинку — мрія багатьох власників земельних ділянок. На жаль, більшість із них досі відмовляються від власної купелі, помилково вважаючи, що конструкція їм не по кишені. Розглянемо 4 причини, чому басейн зі скловолокна - це вигідне вкладення, про яке ви точно не пошкодуєте.

ШВИДКІСТЬ ВСТАНОВЛЕННЯ: БАСЕЙН ЗА ПАРУ ТИЖНІВ

На відміну від бетонних та поліпропіленових конструкцій, скловолоконний басейн монтується в рази швидше через відсутність будівельних робіт. Крім того, композитна чаша встановлюється без попередньої розробки проекту: достатньо вибрати модель та додаткове обладнання, а також місце встановлення.

Якщо ви хочете купити композитний басейн, майте на увазі, що при його монтажі не проводяться дорогі довгострокові будівельні роботи. В результаті підсумкова вартість скловолоконної конструкції виходить значно менше, ніж бетонної або поліпропіленової.

Для порівняння: басейн із бетону та поліпропілену буде побудований за пару місяців, а композитний – за 2-3 тижні.

ВІДМІННІ ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: ДОВГОВІЧНІСТЬ І ВИТЯГОВИСТЬ

Композит – особливий матеріал, який використовується у сфері авіаконструювання та суднобудування. Саме тому скловолоконний басейн служить набагато довше, ніж аналоги з бетону, поліпропілену та ін.

Чаші з композиту не страшні ні механічні пошкодження, ні перепади температури, ні хімія для очищення води, ні руйнівні ультрафіолетові промені. Наприклад, термін служби басейнів компанії Posh pools становить близько 30 років. Це можливо завдяки використанню матеріалів від провідних світових виробників та застосуванню передових технологій.

До речі, нерідко можна зустріти тезу про те, що композитний басейн і поліпропіленовий, який стоїть набагато менше, схожі за своїми експлуатаційними властивостями. Чому це не так, читайте у нашому блозі.

ВЕЛИКИЙ ВИБІР ФОРМ І РОЗМІРІВ: МОДЕЛІ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК

Незалежно від того, чи потрібний вам величезний басейн або невеликий, ви без проблем підберете потрібну конструкцію зі скловолокна. Завдяки особливостям матеріалу будь-яка, навіть найбільша чаша не має ні швів, ні гострих кутів.

Що стосується форм, то якщо вам потрібен незвичайний композитний басейн, купити його не важко. Наприклад, у каталозі Posh pools представлені круглі, овальні, прямокутні моделі різних розмірів. Форма та розмір чаші ніяк не вплине на час встановлення – монтаж пройде швидко і без проблем.

БЕЗПЕКА: МІНІМУМ КЛОПОТ — МАКСИМУМ ЗАДОВОЛЕННЯ

Як було зазначено вище, скловолоконний басейн не має швів, про які можна ненароком поранитися. Крім того, поверхня чаші оброблена так, щоб на ній не росли водорості. Завдяки цій особливості композиту басейн довгий час залишається чистим, що дуже важливо для безпечного купання.

Незважаючи на те, що скловолоконна чаша практично не схильна до забруднення, вона все ж потребує мінімального догляду.

ЯК КУПИТИ СКЛОВОЛОКОННИЙ БАСЕЙН

Щоб купити басейн із композитних матеріалів, визначьтеся з формою та розміром конструкції. У каталозі Posh pools представлено багато цікавих моделей, які обов'язково прикрасять територію вашого будинку, а також стануть улюбленим місцем відпочинку для всієї родини.

Наші консультанти завжди готові відповісти на всі ваші запитання щодо замовлення та встановлення композитного басейну у Києві. Ви можете зателефонувати. вказаному в контактах, або залишити заявку на сайті

Установка бассейна на даче или на территории загородного дома — мечта многих владельцев земельных участков. К сожалению, большинство из них до сих пор отказываются от собственной купели, ошибочно полагая, что конструкция им не по карману. Рассмотрим 4 причинs, почему бассейн из стекловолокна — это выгодное вложение, о котором вы точно не пожалеете.