Як вибрати місце для басейну

Як вибрати місце для басейну

Сьогодні встановлення басейну на ділянці перестало бути чимось унікальним, оскільки будівництво купелі стало в рази простіше та доступніше, ніж років 10-15 тому. Крім того, зараз можна підібрати досить компактну композитну чашу, яка виглядатиме бездоганно навіть на невеликій території.

Компанія Posh pools пропонує великий вибір різних моделей басейнів на будь-який смак: у нашому каталозі ви без проблем знайдете купіль відповідної форми та розмірів.

Що стосується вибору місця для конструкції, то тут необхідно звернути увагу на кілька рекомендацій, які допоможуть визначитися з тим, де краще збудувати скловолоконний басейн.

ПОПЕРЕДНЯ ПІДГОТОВКА: ВИБІР БАСЕЙНУ

Чи плануєте найближчим часом купити чашу басейну в Україні? Насамперед вивчіть різновиди басейнів. Не виключено, що на вашій ділянці просто неможливо встановити той тип штучного водоймища, до якого ви схилялися спочатку.

Наприклад, може виявитися, що для будівництва бетонної конструкції ваша ділянка "не пристосована" - вона занадто мала. У цьому випадку ви без проблем підберете альтернативу — це не проблема.

Крім того, вам знадобиться більше інформації про переваги та недоліки різних конструкцій. Наприклад, раніше ми розповідали, чому краще вибрати композитний басейн, а чи не поліпропіленовий. Подібні статті допоможуть вам розібратися в тому, який матеріал є надійнішим та міцнішим, а який – витрачання грошей на порожні обіцянки виробників.

До речі, саме чаша зі скловолокна може стати оптимальним рішенням для будь-якої дачної ділянки: по-перше, її можна встановити будь-де, по-друге, вона довговічна і запросто прослужить кілька десятиліть, по-третє, установка такого басейну виконується швидше і дешевше. порівняно з іншими типами конструкцій.

ПОРАДИ З ВИБОРУ МІСЦЯ ДЛЯ ВІДКРИТОГО БАСЕЙНУ

Насамперед необхідно передбачити, щоб площа обраного для басейну місця була більшою за саму купель: до кожного параметра розміру потрібно додати мінімум 40 см.

Важливо, щоб на ділянці не проходили такі комунікації, як, наприклад, газові труби та електрокабель. Тому, перш ніж зробити остаточний вибір, переконайтеся, що копання котловану не призведе до серйозних проблем і додаткових витрат.

Вкрай не рекомендується вибирати майданчик для встановлення композитного басейну, який розташований прямо поряд з будинком - ймовірність протікання вкрай мала, але вона все ж таки є. У той же час у деяких випадках купіль будують неподалік житлового приміщення, щоб мінімізувати складності з наповненням чаші водою, а також її очищенням.

При встановленні басейну необхідно щоб поряд не було дерев. Коренева система дерева неодмінно потягнеться до води, внаслідок чого може статися деформація басейну. Так само листя, що падає у воду, може призвести до появи водоростей.

Встановлювати басейн у тіні або на сонці - вирішувати вам, однак пам'ятайте, що саме сонце гарантує найкраще прогрівання води. Також підкреслимо, що стійкість до впливу довкілля та УФ-променів — одна з особливостей скловолоконних басейнів. Ціни на такі конструкції більш ніж виправдані, адже яким би спекотним не видалося літо, і якою б холодною не виявилася зима, ваш басейн із композитних матеріалів запросто витримає все.

ЯК ЗАМОВИТИ КОМПОЗИТНИЙ БАСЕЙН

Якщо ви визначилися з вибором місця для встановлення купелі, можна переходити до купівлі чаші та додаткового обладнання. У компанії Posh pools представлено безліч різних моделей, розрахованих як на велику територію, так і невеликі ділянки.

Просто зв'яжіться з нашим менеджером по одному з телефонів, що вказані на сайті, або залиште заявку. Ми відповімо на всі ваші запитання щодо доставки та встановлення конструкції, а також допоможемо вибрати саме той варіант, який стане для вас ідеальним місцем відпочинку.