Поради щодо догляду за композитним басейном

Поради щодо догляду за композитним басейном

Останніми роками композитні басейни мають особливо великий попит серед власників приватних будинків і дач. Справа в тому, що конструкція зі скловолоконних матеріалів перевершує за "витривалістю" і довговічністю бетонні аналоги, але при цьому коштує дешевше і монтується в рази швидше.

ПЛЮСИ КОМПОЗИТНИХ БАСЕЙНІВ

До плюсів чаші з композиту можна віднести ідеально гладку поверхню без натяку на шви, яка не вицвітає та не руйнується під впливом УФ-променів та перепадів температури. Крім того, купити композитний басейн означає вкласти гроші в дійсно якісну річ, термін експлуатації якої варіюється від 10 до 30 років.

Купуючи скловолоконну чашу, можете бути впевнені в тому, що вона чудово впорається з високими навантаженнями, поштовхами та ударами під час експлуатації. Це можливо завдяки тому, що матеріал для купелі створюється за технологіями, які застосовуються для створення матеріалів, що використовуються при будівництві яхт та літаків.

Звичайно ж, одна з ключових переваг встановлення композитних басейнів – мінімальний ризик появи водоростей, грибків та плісняви. Монолітна конструкція з абсолютно гладкою поверхнею та відсутністю пористості повністю виключає ймовірність появи мікроорганізмів – їм просто нема де оселитися.

Незважаючи на те, що скловолоконний басейн вважається найменш "проблемним" серед інших видів купелі, догляд за ними все ж таки необхідний.

ПІДГОТОВКА ВОДИ У БАССЕЙНІ

Правильно підготовлена ​​вода - запорука того, що ваш басейн точно не перетвориться на розсадник бактерій. Якщо ви тільки плануєте встановлення композитної чаші, ознайомтеся з декількома корисними порадами щодо фільтрації, дезінфекції та підігріву води.


Наголосимо ще раз: очищення води в басейні з композитних матеріалів відбувається набагато простіше, ніж у бетонних. Тому підтримувати необхідні санітарні норми не так складно.

ПРОСТЕ ОЧИЩЕННЯ БАСЕЙНУ

Більшість сучасних конструкцій із композиту оснащені автоматичною системою очищення дна, яка суттєво економить час на догляд за купелю. Звісно, ​​фінальна вартість дещо зросте через встановлення додаткового обладнання. Однак якщо ви хочете "безпроблемний" композитний басейн, ціна не повинна бентежити вас - ці вкладення абсолютно виправдані.


Компанія Posh pools пропонує встановлення додаткового обладнання для догляду за басейном, яке обійдеться зовсім недорого, порівняно з зусиллями, які доведеться докладати для ручного чищення.

У нас ви можете замовити як саму конструкцію, так і доставку та встановлення басейну зі скловолокна в Україні. Ми гарантуємо високу якість і завжди дотримуємось встановлених термінів.

ЯКІ ЗАСОБИ ПО ДОГЛЯДУ ВИКОРИСТОВУВАТИ?

Якщо мозаїчне або плівкове покриття неможливо очистити за допомогою мильного розчину, то зі скловолоконною конструкцією таких проблем не виникає.

Пам'ятайте, якщо матеріал, з якого виготовлений басейн - скловолокно, краще відразу відмовитися від засобів, що містять абразивні частинки. Крім того, якщо ви маєте ручне очищення конструкції, використовуйте м'які серветки з мікрофібри або фланелі.

Висновок

Як бачите, догляд за скловолоконною чашею мінімальний, тому ви можете сміливо замовляти продукцію компанії Posh pools, не побоюючись, що очищення конструкції буде надто обтяжливим. Ми займаємося не лише виготовленням та доставкою купелі різних форм та розмірів. Наші фахівці завжди готові встановити композитний басейн у Києві, Одесі, Харкові, Херсоні, Дніпрі, Івано-Франківську, Вінниці та Львові, а також надати грамотну консультаційну допомогу з усіх питань, пов'язаних із чашами зі скловолокна.