СПА-басейн - найкраще рішення для відпочинку

СПА-басейн - найкраще рішення для відпочинку

СПА-басейн - справжня знахідка для поціновувачів релаксу та відпочинку. Крім того, що гідромасажні SPA допомагають розслабитися за лічені хвилини, вони також дуже корисні для підтримки здоров'я, збереження молодості та краси.

Більшість компаній, що пропонують купити композитний басейн в Україні, продають і СПА-конструкції зі скловолокна.

ВИДИ SPA-БАСЕЙНІВ

Перш ніж замовити композитний басейн з гідромасажем, необхідно розібратися з видами SPA-конструкцій для будинку. Існує кілька типів таких купелів:

Стаціонарні SPA

Стаціонарні СПА-басейни вважаються найгабаритнішими і найдорожчими. Конструкція може бути встановлена ​​як у приватному будинку, так й на території комерційного приміщення з великою відвідуваністю, наприклад у готелі, фітнес-центрі або SPA-салоні.

Зазвичай монтаж такого басейну вимагає проведення серйозних будівельних робіт, включаючи підключення систем подачі/відведення води та гідротехнічного обладнання. Саме тому, якщо вам потрібний невеликий гідромасажний СПА, вам підійде встановлення композитних басейнів, яке проходить максимально швидко за мінімальних витрат.

Компактні SPA

Компактний СПА-басейн - це чаша зі скловолокна або іншого матеріалу, що містить не більше 2 тон води. На відміну від стаціонарної конструкції, компактна може переміщатися з одного місця на інше. Ще один плюс — відсутність потреби у стаціонарному джерелі води.


Дуже компактні SPA

Дуже компактні SPA - це великі джакузі, що включають багато функцій. Такий басейн гарний тим, що для його встановлення не потрібна велика територія (він може бути розміщений навіть в квартирі).

КОРИСТЬ ГІДРОМАСАЖНОГО СПА: КІЛЬКА ПРИЧИН ВСТАНОВИТИ КОМПОЗИТНИЙ БАСЕЙН БУДИНКУ

Сумніваєтеся, чи вам потрібен SPA-басейн вдома? Розглянемо кілька причин, які допоможуть зробити вибір на користь встановлення цієї конструкції. До речі, сьогодні як ніколи популярні гідромасажні композитні басейни. Відгуки про них говорять самі за себе, а основна перевага такої купелі - швидке й просте встановлення, довговічність і відмінні експлуатаційні характеристики.

Отже, установка SPA-басейну - це:

  • Доступність. Вартість гідромасажних СПА цілком прийнятна, а, встановивши таку купіль на дачі або вдома, ви зможете насолоджуватись розслаблюючими процедурами у будь-який зручний час.

  • Користь здоров'ю. Гідромасаж не тільки розслаблює, але й благотворно впливає на організм. Відвідуйте СПА-басейн регулярно і ви помітите, як зміниться ваше самопочуття та зовнішній вигляд.

  • Безпека. Встановити скловолоконний басейн із функцією СПА біля будинку позначає убезпечити себе від можливих наслідків відвідування гідромасажних купелів громадського призначення. Ви самі готуєте воду, а значить вживаєте всіх необхідних заходів для її знезараження.

  • Довговічність. Якщо ви вирішили купити композитний басейн з гідромасажем, можете не сумніватися у його надійності та міцності. Матеріал, з якого виконана конструкція, чудово справляється з впливом факторів навколишнього середовища та перепадом температури. Така купіль прослужить вам кілька десятиліть, зберігаючи свій зовнішній вигляд.


Компанія Posh pools гарантує оптимальне поєднання ціни та якості SPA-басейну: докладну інформацію про цю модель ви знайдете в каталозі, а якщо у вас виникнуть додаткові питання, зв'яжіться з нашим менеджером і він обов'язково відповість на них.