Гід з композитних басейнів. Частина 3

Гід з композитних басейнів. Частина 3

Якісне обладнання для басейнів дозволяє зробити ваш відпочинок приємнішим та кориснішим. Саме додатковому оснащенню купелі ми присвятимо третину “Гіду з композитних басейнів”.

ЗУСТРІЧНА ПЛИНА

Зустрічна течія використовується для створення потужного потоку води. Він дає додаткове навантаження під час плавання, дозволяючи імітувати заплив на великі дистанції, перебуваючи при цьому у звичайному басейні.

Встановіть протитік у свій композитний басейн і ви зможете влаштовувати інтенсивні тренування в будь-який зручний час. Крім того, зустрічна течія надає масажний ефект за рахунок водно-повітряного потоку.

ГІДРОМАСАЖ

Купуючи басейн під ключ, зверніть увагу на гідромасаж, який допоможе вам отримати максимум задоволення від відпочинку. Завдяки цьому обладнанню ви зможете облаштувати справжню СПА-зону, де так приємно знаходитися після насиченого робочого дня.

Особливість гідромасажу полягає в потужній подачі струменів води через спеціальні форсунки, встановлені у чаші. Форсунки дозволяють регулювати товщину та продуктивність струменів - вибрати найбільш комфортний режим простіше простого.

ВОДОСПАД

Штучний водоспад зробить ваш композитний басейн для дачі по-справжньому привабливим та функціональним. Крім того, що подібний формат циркуляції води виглядає вражаюче, не варто забувати про його сприятливі властивості: водоспад -  може використовуватися для гідромасажу шийного та плечового відділів, справляючи оздоровчий вплив.

ЕЛЕКТРООБІГРІВАЧ

Електрообігрівач незамінний, коли йдеться про комфорт купаються. Якщо в спекотний день вода нагрівається під променями сонця, що палять, то в більш прохолодну погоду без підігріву не обійтися. Вартість будівництва басейну під ключ, у тому числі і встановлення електронагрівача, обійдеться дорого, але економія в цьому випадку недоречна. До того ж цей пристрій дозволить вам продовжити купальний сезон.

УЛЬТРАФІОЛЕТОВА ЛАМПА

Ми вже писали про те, як підготувати воду в композитному басейні, і згадували, що ультрафіолет позбавляє необхідності використовувати реагенти. Установка УФ-лампи - це дійсно вигідне вкладення, адже заплативши одного разу, вам не доведеться регулярно витрачати гроші на спеціальні кошти.

Тобто, якщо ви плануєте купити чашу для басейну, обов'язково подумайте над придбанням УФ-лампи. Її промені руйнують ДНК вірусів та мікробів, знищуючи їх назавжди, і розщеплюють ряд органічних сполук, у тому числі і хлораміни, що викликають алергічну реакцію та подразнення шкірного покриву.

ТЕПЛОВИЙ НАСОС

Тепловий насос – відмінне рішення для тих, хто хоче заощадити, купивши басейн для дачі. Це обладнання може підігрівати воду до +60 градусів, але споживає мінімум електроенергії. Крім цього, до його переваг можна віднести низький рівень шуму, безпроблемну установку та просте обслуговування.

Солярна плівка з намотуючим пристроєм

Накриття необхідно для захисту композитного басейну від попадання листя та бруду. Солярна плівка з пристроєм, що намотує, коштує недорого і добре справляється зі своїм завданням. Докладніше про переваги цього рішення ми розповідали в одній із наших статей.

ДЕ КУПИТИ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ БАСЕЙНУ?

Всі наведені нижче пристрої ви можете купити в компанії Posh pools - ми пропонуємо обладнання для басейнів від провідних світових виробників, яке прослужить вам довгі роки. Перейдіть в наш каталог і виберіть потрібну модель басейну, щоб побачити ціни кожного пристрою.