Переваги встановлення гідромасажу у композитному басейні

Переваги встановлення гідромасажу у композитному басейні

Скловолоконний басейн - це найсучасніший вид басейну, який останніми роками завоював величезну популярність в Україні. Його головні переваги – довговічність, швидкий монтаж, привабливий зовнішній вигляд та простий догляд. Крім цього, допускається можливість удосконалення конструкції за рахунок встановлення додаткового обладнання для басейну.

Одне з найпопулярніших рішень сьогодні – гідромасаж. Ще зовсім недавно ця приємна та корисна процедура була представлена ​​переважно у СПА-салонах. Тепер вона доступна тим, кому цікаві композитні басейни під ключ.

КОРИСТЬ ГІДРОМАСАЖУ

Безперечно, головний плюс гідромасажу у власному басейні - можливість розслабитися, зняти втому після насиченого дня, не залишаючи будинок. Потік води, що надає масажний ефект, допомагає зняти м'язову напругу, подолати втому та й просто відпочити.

Незважаючи на великий спектр терапевтичних властивостей гідромасажу, не варто забувати про наявні протипоказання. Зокрема, від процедури краще утриматися при гострому тромбофлебіті, інфекційних хворобах, хронічних захворюваннях шкіри, атеросклерозі тощо.

Що стосується позитивного впливу на організм людини, тут можна виділити кілька ключових пунктів, які роблять композитний басейн СПА справді незамінним для підтримки здоров'я та краси.

  • Поліпшення стану шкіри. Гідромасаж відмінно тонізує шкіру, робить її більш підтягнутою та пружною. Звичайно, ефект буде помітний лише при регулярному відвідуванні басейну з гідромасажем.

  • Зниження болючих відчуттів. Незалежно від характеру болю (наприклад, крепатура після інтенсивного заняття спортом) гідромасаж мінімізує неприємні відчуття у м'язах та суглобах. Крім того, ця процедура допомагає боротися зі спазмами, а також знімає напругу у м'язах.

  • Користь для кровообігу. Гідромасаж позитивно позначається на стінках судин, роблячи їх еластичнішими та міцнішими. Процедура корисна для кровоносної та лімфатичної системи, що, у свою чергу, добре впливає на роботу всіх систем організму.

  • Прискорення обміну речовин. Гідромасаж покращує кровопостачання, допомагає швидкому розсмоктуванню набряків, підвищує моторику ШКТ, а також сприяє насиченню клітин киснем.

Таким чином, якщо ви хочете відчути оздоровчий ефект гідромасажу, найкраще купити композитний басейн з усім необхідним обладнанням.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОМПОЗИТНИЙ БАСЕЙН З ГІДРОМАСАЖЕМ

Гідромасаж – це додаткове обладнання, яке встановлюється одночасно з монтажем конструкції. Вартість рішення варіюється в залежності від виробника, тому у різних компаніях ціни відрізняються.

Найкраще встановити обладнання та композитний басейн під ключ - ціна в Posh pools цілком прийнятна. Для того, щоб розрахувати вартість конструкції, перейдіть в розділ "Басейни", виберіть потрібну модель і скористайтеся простим калькулятором. Позначте всі позиції, які ви хотіли б придбати, щоб побачити фінальну вартість.

Купуючи скловолоконний басейн у нас, ви купуєте продукцію високої якості, виготовлену із сучасних матеріалів, які зарекомендували себе найкращим чином. Гідромасаж та інше обладнання, які ми пропонуємо своїм клієнтам, протестовано неодноразово — його експлуатаційні властивості вищі за будь-які похвали.

Щоб отримати більше інформації щодо будівництва композитного басейну в Києві та інших містах України, зв'яжіться з нашим консультантом.