Декоративний водоспад у композитному басейні

Декоративний водоспад у композитному басейні

Існує безліч способів зробити свій композитний басейн на дачі ще кориснішим та більш гарним. Один з них - встановлення декоративного водоспаду, який водночас виступає й в ролі масажеру для голови, шийного відділу та плечей, та в ролі декоративного елемента. Просто кажучи, обладнання, що створює ефект водяної стіни, дозволить удосконалити функціональність та зовнішній вигляд вашого скловолоконного басейну.

Влаштування водоспаду

Конструкція водоспаду, що встановлюється в басейні, складається з таких елементів як форсунка (найчастіше вона виготовлена з нержавіючої сталі), водозабірний жолоб, насос, труби, щит і, звичайно, кнопку для керування обладнанням прямо з купелі. Всі елементи з'єднані між собою максимально герметично, щоб унеможливити протікання.

Види водоспадів для басейну

Вибираючи водоспад, зверніть увагу на те, що вони бувають двох видів: стінові та бортові.

Стіновий водоспад - чудове рішення, яке створить ефект справжнього водоспаду, що переливається в купіль. Монтаж здійснюється на вертикальних ділянках конструкції, за рахунок чого струм води, що спадає в чашу, виглядає максимально природно.

Якщо басейн унеможливлює встановлення стінового водоспаду, сміливо замовляйте бортовий - він точно підійде тим, хто планує купити композитний басейн. Такі водоспади представлені в різних виконаннях - все залежить від ваших уподобань. Наприклад, до найпопулярніших моделей відносяться кобра, каскад, ластівчин хвіст. Незалежно від того, яку форму водоспаду буде обрано, ви отримаєте можливість регулювати інтенсивність подачі води.

Що стосується матеріалу, з якого виготовлено додаткове обладнання для скловолоконного басейну, то найчастіше виробники використовують сталь, оскільки саме вона демонструє хороші показники стійкості до ультрафіолетових променів, засобам для дезінфекції та ін.

Переваги встановлення водоспаду

Вирішили встановити композитний басейн на дачі, але у вас залишаються сумніви щодо придбання водоспаду? Дане обладнання має ряд переваг, які дозволять зробити купіль ще більш функціональною та красивою:

  • По-перше, власний водоспад – це можливість відпочити та розслабитись, не залишаючи будинок.

  • По-друге, ви зможете перетворити свій звичайний композитний басейн на СПА.

  • По-третє, водоспад виконує не лише естетичну функцію. Його можна використовувати для масажу плечового та шийного відділів.

  • По-четверте, ви можете встановити спеціальне підсвічування, яке зробить водоспад справді вражаючим.

Таким чином, придбання водоспаду - дія, про яку ви стовідсотково не пошкодуєте.

Скільки коштує водоспад для басейну?

Ціни на композитні басейни та додаткове обладнання варіюються в залежності від виробника. Якщо ви плануєте придбання водоспаду, краще звернутися до тієї самої компанії, в якій ви замовляєте скловолоконну конструкцію.

За роки роботи на ринку композитних басейнів в Україні компанія Posh pools зуміла знайти ідеальний баланс між ціною та бездоганною якістю своєї продукції. Ми підготували вам низку вигідних пропозицій, щоб ви могли отримати повний комплекс послуг, не переплачуючи при цьому за непотрібну роботу.

Перейдіть до нашого каталогу, виберіть відповідну модель. На сторінці басейну ви знайдете всю необхідну інформацію про ціну чаші, монтажу, водоспаду та іншого додаткового обладнання. Наші менеджери завжди готові допомогти вам у прийнятті рішення та відповісти на всі питання – використовуйте форму зворотного зв'язку, щоб отримати більше інформації.